Om oss

Hudvårdare sedan 2010

Tanken är att vi ska ha möjlighet att anpassa utbudet efter varje kunds behov. Därför har vi valt att satsa på en liten men exklusiv tillverkning. Alla våra produkter är handgjorda från grunden och varje förpackning innehåller en ren naturprodukt. Det bästa för din hud. Och miljön. 

Skäm bort din hud

De naturliga oljorna i våra cremer ger stora positiva effekter för din hud: förbättrad hudkvalitet, mer vitalitet och naturlig lyster.

Näringsfattig mineralolja- och paraffinolja är tyvärr ganska vanlig i hudvårdsprodukter. Av denna olja framställs även bensin. Mineralolja innehåller inga fettsyror, inga vitaminer och tas inte upp naturligt av huden. Den täpper istället till 40-60 % av hudens porer och rubbar hudens normala förmåga att återställa den naturliga fuktigheten. 

Vår hudvårdare
och inspiratör

Tanken är att vi ska ha möjlighet att anpassa utbudet efter varje kunds behov. 

Därför har vi valt att satsa på en liten men exklusiv tillverkning. Alla våra produkter är handgjorda från grunden och varje förpackning innehåller en ren naturprodukt. Det bästa för din hud. Och miljön. #närproducerat

Britt-Mari Hansson

Hudvårdare och grundare av ekoDERM

Därför ska du välja produkter från ekoDERM

Alla ekoDERMs produkter framställs av helt naturliga råvaror. De innehåller endast rena vegetabiliska och ekologiska oljor med naturliga fettsyror och är garanterat fria från mineral/paraffinoljor och parabener.

Att använda naturliga oljor känns numera självklart. Detta bidrar till bättre kvalitet, ger mer vitalitet och naturlig lyster åt huden.

Vi tänker på miljön

ekoDERM strävar hela tiden efter bättre och naturligare ingredienser i våra produkter.

Naturligt konserveringsmedel

Vi använder numera endast en produkt baserad på vanlig ättika

Handgjorda produkter

Alla våra produkter är handgjorda från grunden och varje förpackning innehåller en ren naturprodukt.

”Jag har provat åskilliga cremer
genom åren, men ekoDERM:s är outstanding. En välgärning för kropp och själ.”

INGRID JÖNSSON

”Mina problem med mjäll är helt borta. Nu räcker det att jag tvättar håret var femte dag och det känns fortfarande rent och har volym.” 

ÅSA MALMSTRÖM

”Dina produkter är fantastiska, upplever att min hy har blivit märkbart bättre med framförallt mindre pormaskar och eksemet har försvunnit!”

ANNA HENRIKSSON

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Våra nyhetsbrev kommer bland annat att tipsa om erbjudanden, nya produkter och hur du tar hand om din hud.
(Och du kan vara lugn – vi kommer inte att spamma dig med flera mail i veckan...)